rssfacebook

 

 3D /  Kritikák: WIP / Nohab M61
C++ developert keres az Aimotive

Nohab M61
   

 Időrendbe: csökkenő
Oldalak: 1/1
db/oldal:
Létrehozó:  Sanya2007  2013.08.29. 20:40 
SzerzőHozzászólás
Sanya2007
 2014.10.14. 18:36   121. hozzászólás 
ProfilWeb
 
Elkészült.:

Egyes monitorokon lehetnek eltérések a színvilággal kapcsolatosan (ami eredetileg kissé pirosas atmoszférát takar). Sajnos úgy néz ki olyan légkört választottam, amin nagyon kiütköznek a kalibrálások közti különbségek.

RRomeo
 2014.10.14. 21:12   122. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
  121. hozzászólás  
Nálam nincs baj, bár igaz, tudnom kellene hogy Te milyet akartál hogy tudjam hogy eltér-e.
Ez most akkor a befejezett verzió? Ha igen akkor a "Befejezett munkák" közé is feltölthetnéd egy új topic-ba (itt: http://www.artistpub.hu/index.php?p=forum_s... )

Jó a szétment kerék és egyéb apróságok. A pilóta kép?

VisualHarmony
 2014.10.15. 09:55   123. hozzászólás 
ProfilE-mail
  121. hozzászólás  
Maga a model csecse, a textúra már kevésbé a kép viszont nekem nagyon nem áll össze.
Logikátlan a koszolás itt-ott, olyan mintha egy kanna olajat ráöntöttek volna néhol, anno nekem azt mondták "ott legyen a kopás ahol mesélni tud". Ez a lefolyásokra pont ugyan így igaz, pl a rakéta orrán totál nem értem ugyanazt a sötét folyást ami a lemezeknél is megfigyeltető.
Aztán itt ez a kilőtt meg félig kiengedett futó mű, de már rég a felhők között ficeg emberünk, meg mi az a lángolás? Miért nincs motion blur? Ennyire közeli felhőkön tuti érvényesülne ekkora sebességnél

Tudsz Te ennél jobbat is!:)

Csicsó
 2014.10.16. 08:06   124. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
  121. hozzászólás  
Abszolút egyetértek VisualHarmony-val! Barom jó kép születhetne ebből!!!
Ez a gumi inkább csak defektes, de nem ellőtt. Ha ellövik rakétával vagy csak géppuskával akkor szerintem semmi nem maradna belőle, vagy maximum pár kiálló fémdarab.
Az a kis láng amúgy nagyon jó helyen van és sokkal nagyobb füsttel jobban hangsúlyossá lehetne tenni, meg szépen bekormolni ott a mögöttes részt. Nem akarsz nekifutni mégegyszer? :)

RRomeo
 2014.10.16. 20:15   125. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
  121. hozzászólás  
Szerintem a többiek túlzásba viszik a szőrőzést, a modell nagyon szép, az külön jó pont, hogy jelenetbe is helyezted, még pedig egy "aktív" akció jelenetbe )jó tudom, motion blur, de akkor meg nem látnánk semmit belőle kb.), és nem csak kilóg egy sötét hangárból, vagy egy betoncsíkon van a mező (fotója) előtt. Engem egyébként a (régi) modell repülők dobozaira emlékeztet azokon voltak ilyen "heroikusan eltúlzott" festett jelenetek az összerakható gépről.

Matyrix
 2014.10.16. 22:18   126. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
  121. hozzászólás  
Azt hiszem RRomeo fogalmazta meg a képre illő egyik legjobb jelzőt ezzel a heroikus régi túlzott modellborítóval.
Talán pont a régi emlékek hasonló romantikája nem engedi hogy belekössek részemről az említett problémákba. Talán pont ettől a vonásától nem olyan "tucat kép"..

Bár teljes mértékben jogos amiket VisualHarmony írt, valahogy ha a realitástól eltekintünk egy nagyon hangulatos kép magában, profi modellel és jó textúrákkal.

Ha a teljes fotorílség volt a cél akkor viszont valóban még gyúrni kell rajta. De ezt a verziót semmiképp se dugd el fiókba :)
(Sőt, lehet értékesebb is lenne a kép ha inkább ebbe a comic book cover irányba tolnád el, még pár túlzó elem belepakolásával...)
 Időrendbe: csökkenő
Oldalak: 1/1
db/oldal:


SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra