rssfacebook

 

 3D /  Kritikák: WIP / Álomszoba
C++ developert keres az Aimotive

Álomszoba
   

 Időrendbe: növekvő
Oldalak: 1/1
db/oldal:
Létrehozó:  wWolf  2017.04.17. 00:00 
SzerzőHozzászólás
wWolf
 2017.05.09. 00:00   10. hozzászólás 
Profil
 
Apránként készülnek a könyvek is...

wWolf
 2017.05.08. 00:00   9. hozzászólás 
Profil
 
Nekem is van olyan vázám, csak más színű. :) De talán jobb lenne valami porcelánféle. Üveget nem akarok, mert nincs szára a tulipánnak.

Ez meg a szoba másik oldala lesz majd...

RRomeo
 2017.05.06. 00:00   8. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
  3. hozzászólás  
Jók az eddigi hozzászólások. Javaslom a jobb oldali nagyon mű hatású virágos vázát dobd ki, és finomítgass még a képen! A bevilágítás tetszik, az valahogy igen életszerű lett még kicsi thumbnail-ben is átjön.

wWolf
 2017.05.06. 00:00   7. hozzászólás 
Profil
 
Köszi. Hát az ablak meg alatta a radiátor még félkész állapotban, olyan blokkkosan odatéve. Az ágy is még csak egy kocka. Majd apránként minden elkészül. Most a székkel foglalatoskodom.

Johnnyman
 2017.05.06. 00:00   6. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
 
Nekem is tetszetős, hangulatos. Habár szerintem egy kicsit le kéne kerekíteni a bútoroknak, ablakpárkánynak, meg minden tárgynak az éleit. Látszik, hogy túlságosan nagyon szögletesek. Semelyik dolognak nem lehet ennyire éles a sarka. Talán a kés éle meg nem tom mik lehetnek a kivételek. Add hozzájuk kétszeres vagy inkább háromszoros Bevel-t, mert szerintem az sokat dobna rajtuk. Különben bármennyire is jó a render, nagyon lerí róluk, hogy nem valódi.

wWolf
 2017.05.04. 00:00   5. hozzászólás 
Profil
 
Hát a renderelés nem a szívem csücske, csak annyira értek hozzá, hogy ilyeneket csináljak és ez nekem meg is felel. Modellezni szeretek nagyon. :D

A padlóval igazad van, korábbi képeken látszik is, hogy más volt, de aztán annyira megörültem, hogy ugyanolyat találtam, mint amilyen a szobámban is van, hogy egyből betettem. Mivel ugye leendő szobámról lenne szó, vagy mi szösz. Bár meg is próbálhatnék fotózni a sajátomról, és akkor változatosabb lenne. :)

VisualHarmony
 2017.05.04. 00:00   4. hozzászólás 
ProfilE-mail
  3. hozzászólás  
Nekem tetszik. A színek, meg a fény használat vissza idézi a 2000es éveket mikor én elkezdtem ezzel foglalkozni(és ez nem fika!):D

A padló viszont nem túl frankó, túl sokszor ismétlődik. Én ezt úgy szoktam megoldani a leggyorsabban, hogy
-a padlót kimodellezem(floorGenerator pl)
-aztán kap egy auto mapping UV-t ami gyakorlatilag szanaszét dobálja az UV térben
-már csak egy textúra kell(pl Arroway) és kész is a variációkban gazdag parketta

ha sok a poly akkor ezt át lehet bakelni egy plane-re és tádám:)

wWolf
 2017.05.04. 00:00   3. hozzászólás 
Profil
 
Kicsit tuningoltam a fényeket, meg a textúrákat és ez sült ki belőle...

Elég kihalt manapság ez a cg fórum is...

wWolf
 2017.04.23. 00:00   2. hozzászólás 
Profil
 
Csak egy gyors Hardware render. Jelenleg a könyvek textúrázásával foglalatoskodok inkább.

wWolf
 2017.04.17. 00:00   1. hozzászólás 
Profil
 
Sziazstok. Jó régen voltam itt és modellező progi is jó rég volt a kezemben. Jobban belegondolok talán 5 éve is megvan már. De most elővettem, ugyanis kipattant fejecském egyik fogaskerekéből, hogy terveznék egy szekrénysort a szobámba, amolyan egyedi csak ide valót. Rögvest colostokot meg poligonokat is ragadtam és elkezdtem megcsinálni a butort. Aztán már egy komplett szoba lett belőle. Nem célom a fotoreál, nem is nagyon szeretek annyira belemerülni a renderelés világába.

Aztán úgy döntöttem ebbe a szobába belepakolok szépen mindent, amit valaha is modelleztem. Bekerült már a mini-hifi, meg a telecaster gitár. Betettem a számítógépházat és monitorokat. A lamborghinim beteszem majd valamelyik polcra, mint modellautó ;) . Kis birodalmi lépegetőm is bekerül valahogy. Vagy az is polcra, vagy mondjuk egy papírlapra, mint rajz.

A cserepes virág és a tv az nem az én alkotásom, azt importálgattam, de minden más az enyém. A polcokat már megtöltöttem DVD-kel. Alsó soron csak olyan van, ami nekem is megvan. A felső soron meg olyanok, amiket meg szeretnék szerezni.

A régi íróasztalom rajta van a korábbi képeken, de a későbbin már nincs, mert kitettem másik szobába, ahlol egy kis irodát rendeztem be magamnak.

Szóval készül szépen lassan.

Ja meg a csaj se az enyém. De szerintem nem ez lesz benne, valamilyen szebb ennél. Csak viszonyításnak van benne.
 Időrendbe: növekvő
Oldalak: 1/1
db/oldal:


SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra