rssfacebook

 

 3D /  Kritikák: befejezett munkák / A Place to Share with Her


A Place to Share with Her
   

 Időrendbe: csökkenő
Oldalak: 1/1
db/oldal:
Létrehozó:  sadypisten  2018.01.24. 00:00 
SzerzőHozzászólás
sadypisten
 2018.01.25. 00:00   11. hozzászólás 
ProfilWeb
  10. hozzászólás  
Kimondottan a versenyre készült alkotás kellett, ezen nem variáltak, csak hogy megengedték, hogy máshol is publikáld az eredményhirdetés előtt. Én is azért csak tegnap raktam fel, mert azt hittem, van ilyen szabály. Egész pontosan volt :)

De igen, ez most elég hülyén veszi ki magát. Tavaly előtt is ez volt egyébként a loftos pályázaton, ott a harmadik helyezett valami borzalom volt, és az első is kb azért nyert, mert szénnédolgozta magát a képpel. Pedig ott az szerepelt a leírásban, hogy olyan loftot kell csinálni, ahol szívesen élnél és dolgoznál. Ehhez képest egy random steamounk cuccokkal élhetetlenül teleszórt, abszolút használhatatlan tér lett a győztes. Nekem kimondottan az a kép sem tetszett, bár megvoltak az értékei, de full nem passzolt a kiíráshoz. Tavaly viszont a secret garden egész korrektül volt értékelve, ott igazából a honorable-ök közt volt pár kérdéses kép.

Tamás
 2018.01.25. 00:00   12. hozzászólás 
ProfilWeb
  11. hozzászólás  
Ja van benne igazság. Nekem a secret gardenes annyira nem jött be, mármint a téma se. A loftosnál a steam punk dolog bejött, de ja voltak érdekesség ott is.
A summer in the city viszont erőss volt baromi, sztem ott elég korrekt képek kaptak helyezést, mind témát illetőleg, mind technikai megvalósítás szintjén.
 Időrendbe: csökkenő
Oldalak: 1/1
db/oldal:


SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra