rssfacebook

 

 3D /  Kritikák: befejezett munkák / A Place to Share with Her


A Place to Share with Her
   

 Időrendbe: csökkenő
Oldalak: 1/1
db/oldal:
Létrehozó:  sadypisten  2018.01.24. 00:00 
SzerzőHozzászólás
Tamás
 2018.01.24. 00:00   4. hozzászólás 
ProfilWeb
  1. hozzászólás  
Szép lett gratulálok! Még ha nyerni nem is sikerült.Végig néztem a nyertes munkákat meg a pályázatokat. Én is adtam be munkát de sajnos beteg voltam és eléggé összecsaptam. Nem is bíztam semmiben, de ha már foglalkoztam vele gondoltam beküldöm. Ettől függetlenül.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem elég sekélyesek nyertes munkák. Félre értés ne essék nem akarok megbántani senki, de egy két kép ami díjat kapott kb tucat Pinterest kép. Talán a Szibériás UAZ dobbantotta meg a szívem igazán, meg a lebegő bódéházak.

sadypisten
 2018.01.25. 00:00   5. hozzászólás 
ProfilWeb
  4. hozzászólás  
Ha egészen őszinte akarok lenni, nekem is vannak fenntartásaim a díjazott képekkel kapcsolatban. Az első helyezett is olyan, amiből szerintem volt jobb a nevezők közt (hasonló téma rengeteg volt), a második helyezett, ami tetszik is, a harmadik pedig nagyon a "meh" kategória. Nálam ugyanez igaz a különdíjasokra is, ott ráadásul egyedül a második fedi le a verseny témáját, de az meg egy fotó másolata. A honorable mention-ök közt a hajós, az UAZ-os, ami szerintem simán végezhetett volna előkelőbb helyen is, az ott szereplő utolsó kép pedig számomra felfoghatatlan. Az egyik egy simán csak korrekt archviz kép, a harmadik pedig egy ultragiccses interior.
 Időrendbe: csökkenő
Oldalak: 1/1
db/oldal:


SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra