rssfacebook

 

 3D /  Kritikák: befejezett munkák / A Place to Share with Her


A Place to Share with Her
   

 Időrendbe: csökkenő
Oldalak: 1/1
db/oldal:
Létrehozó:  sadypisten  2018.01.24. 00:00 
SzerzőHozzászólás
sadypisten
 2018.01.25. 00:00   7. hozzászólás 
ProfilWeb
  6. hozzászólás  
Érdemes egyébként elolvasni a hozzászólásokat a győztes képek alatt. Mármint, itt: https://evermotion.org/articles/show/10951/...

Rávilágítanak konkrétan arra, hogy a kenus kép és a harmadik helyezett is fotó másolás. Ami nem baj alapvetően, csak ugye a zsűri mondta, hogy az eredeti ötletet értékelik. Ehhez képest a helyezettek közt is van, ami abszolút nem eredeti. De még csak nem is kimondottan jó kép. Azért lett volna miből válogatni, ehhez képest nem a ténylegesen technikailag és összességében is legjobb képek nyertek.

Tamás
 2018.01.25. 00:00   8. hozzászólás 
ProfilWeb
  7. hozzászólás  
Huuh ezeket ne mis olvastam. Azért elég keményen odaszólnak egy-két kommentben. Meg kell hagyni tök jogosan. A story tellinget eléggé hangsúlyozták a kiírásban, mondjuk ehhez képest a mintaképek között is volt olyan sima csend élet, vagy archviz kép, amit nem is értettem mit keres ott, kivétel mondjuk a borítóképes tengerpart, vagy Marek Denko féle autós srác. Minimum az lett volna a kaliber, és ilyen szempontból a te képednek is elég jó storyja van amit a cím össze is foglal szerintem korrektül. De az első helyezett egy korrekt environment.
Másik hogy a lightingot emelik ki, én ezt se értem sok helyen, mi volt akkora truváj egy két képen, a fancy naplementén kívül.
 Időrendbe: csökkenő
Oldalak: 1/1
db/oldal:


SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra