rssfacebook

 

 3D /  Kritikák: befejezett munkák / A Place to Share with Her


A Place to Share with Her
   

 Időrendbe: csökkenő
Oldalak: 1/1
db/oldal:
Létrehozó:  sadypisten  2018.01.24. 00:00 
SzerzőHozzászólás
Tamás
 2018.01.25. 00:00   8. hozzászólás 
ProfilWeb
  7. hozzászólás  
Huuh ezeket ne mis olvastam. Azért elég keményen odaszólnak egy-két kommentben. Meg kell hagyni tök jogosan. A story tellinget eléggé hangsúlyozták a kiírásban, mondjuk ehhez képest a mintaképek között is volt olyan sima csend élet, vagy archviz kép, amit nem is értettem mit keres ott, kivétel mondjuk a borítóképes tengerpart, vagy Marek Denko féle autós srác. Minimum az lett volna a kaliber, és ilyen szempontból a te képednek is elég jó storyja van amit a cím össze is foglal szerintem korrektül. De az első helyezett egy korrekt environment.
Másik hogy a lightingot emelik ki, én ezt se értem sok helyen, mi volt akkora truváj egy két képen, a fancy naplementén kívül.

sadypisten
 2018.01.25. 00:00   9. hozzászólás 
ProfilWeb
  8. hozzászólás  
Azért abban a mezőnyben, ami volt, nem raknám a képem túl előkelő helyre :)
Csak azt mondom, hogy ezeknél sokkal jobb képek maradtak le, még a honorable mention-ről is.
Tény, hogy az első helyezett egy nagyon szép environment, de pl shading szinte nulla, mert ugye nagyrészt stock cuccokkal van az is tele. Ilyen szempontból nekem a második a kedvenc, ha szigorúan a helyezetteket nézzük. Van sztori, iszonyat mennyiségű munka benne, saját modellek, szép anyagok, jó világítás. Egyébként a lighting ilyen szempontból inkább a hangulat megfogása, mint tényleges bűvészkedés a fényekkel. Nálam is csak egy hdri van, meg a tábortűz, aztán csókolom.

Egyébként ilyen szempontból én a legkevésbé az utolsó előtti honorable mentiont nem értem. A giccses interior feletti. Szép, meg minden, de csak egy közepesen jó archviz kép, még abból sem kiemelkedő. Ott aztán tényleg nulla minden, ami a kiírásban szerepel, főleg a sztori :)
 Időrendbe: csökkenő
Oldalak: 1/1
db/oldal:


SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra