rssfacebook

 

 2D /  Fotózás / Fotópályázatok
C++ developert keres az Aimotive

Fotópályázatok
   

 Időrendbe: növekvő
Oldalak: 6/1
db/oldal:
Létrehozó:    2004.07.22. 16:39 
SzerzőHozzászólás
RRomeo
 2017.05.31. 00:00   112. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
 
Fotópályázat: A Duna egy napja
http://drs.capacenter.hu/

A pályázatra a Duna és vízgyűjtő területein folyó vizek fontosságát és sokoldalúságát megjelenítő, június 27. és július 1. között készült képeket várnak Magyarország mellett tizenhárom ország amatőr és profi fotósaitól.

Az eredményhirdetés idén október 14-én lesz Budapesten.

A pályázatra olyan képeket várnak, amelyek megmutatják a Duna fontosságát a régió életében, illetve a folyó különböző tulajdonságait, a természetin túl történelmi, művészeti és kulturális, akár mitikus oldalát is megjelenítik. A felhívás célja az is, hogy ráirányítsa a figyelmet a fotográfia értékeire, illetve a jelennek és az utókornak is szóló dokumentáló jellegére. „A mára már teljesen elterjedt, tömegek számára elérhető és egyszerűen használható eszközök kiválóan alkalmasak rá, hogy fókuszba állítva összetett kulturális, társadalmi és környezeti kérdéseket járjanak körül. A pályázattal a velünk élő folyókat és azokkal való viszonyunkat helyezzük a középpontba” - nyilatkozta Kőrösi Orsolya, a Capa Központ ügyvezetője.

A beérkezett fotókat szakmai zsűri bírálja el: Keleti Éva, Pályi Zsófia, Kovalovszky Dániel és Szalontai Ábel fotográfusok, illetve a kiíró Külgazdasági és Külügyminisztériumot képviselő Lukács György döntenek arról, kinek jár a dicsőségen túl a LEICA D-LUX fényképezőgép, illetve vásárlási-, és könyvutalványok. A pályázattal kapcsolatos információk a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ honlapján érhetők el: http://drs.capacenter.hu/

RRomeo
 2016.10.30. 11:21   111. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
 
Olympus Global Open Photo Contest 2016-17
https://gopc.olympus-global.com/2016/?lang=...

RRomeo
 2014.08.31. 09:40   110. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
 
A SHELL V-POWER NITRO+ HAZAI AUTÓVEZETŐK SEGÍTSÉGÉVEL KERESI MAGYARORSZÁG 10 LEGIZGALMASABB AUTÓS ÚTVONALAIT

A vezetés élmény. A hazai tájakon és rejtett útvonalakon való autózáshoz mindannyiunknak különleges emlékei kötődnek. A Shell fontos küldetésének tekinti, hogy a vezetést minden autós számára egyedülálló élménnyé varázsolja, ezért most egy rendhagyó kezdeményezés keretében keresi Magyarország 10 legizgalmasabb autós útvonalát.

Itt a lehetőség, hogy most mindenki bemutassa a számára legkülönlegesebb élményt jelentő autós útvonalat, és azzal értékes ajándékokat nyerjen. Fedezzük fel együtt vezetés közben Magyarország rejtett szépségeit és osszuk meg egymással, hogy számunkra mi az, ami a táj mellett az autózást még izgalmasabb élménnyé teheti. Sőt, a kezdeményezés keretében hamarosan az egész világ megismerheti, hogy Magyarországon hol rejlenek a legkülönlegesebb autós útvonalak, hiszen a versenyben legtöbb szavazatot kapott útvonalak közül néhány egy nemzetközi összeállítás részeként bekerül a Shell V-Power Nitro+ "A Világ 100 Legizgalmasabb Autós Útvonala" gyűjteménybe.

http://www.shell.hu/products-services/on-th...

RRomeo
 2014.08.31. 09:34   109. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
 
Búvár fotópályázat
http://buvar.baromedical.hu/fotopalyazat

Búvárkodsz? Fotózni is szoktál a víz alatt? Akkor ez a játék neked szól! Búvárfotó pályázatot hirdetünk! Várunk minden olyan fotót, amit merüléseid során készítettél. Ha szerencsés vagy, a Te fotód kerülhet az új egészségügyi alkalmassági kártyánkra!

- közönségdíj: a legtöbb like-ot kapott kép feltöltője egy Aqualung Dive - 5,5 mm vastag neoprén ruhát nyer a Divex Búvár Szakáruház jóvoltából.
- zsűri díja: a zsűri által kiválasztott legjobb fotó tulajdonosa egy 50 ezer forint értékű fotós vagy búvár vásárlási utalványt kap (kívánság szerint), valamint képe felkerül a Hiperbár Centrum búvár egészségügyi alkalmassági kártyájára.

RRomeo
 2014.07.01. 18:05   108. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
 
Nikon Photo Contest 2014-2015
http://www.nikon-photocontest.com/en/

Entry Categories:

Photography

Category A: Theme “HOME”, single photo
Category B: Theme “HOME”, photo story (two to five images that present the theme.)
Category C: Open theme, single photo
Category D: Open theme, photo story (two to five images.)

Video

Category E: Theme “HOME”, 6 to 180 seconds in length
Category F: Open theme, 6 to 180 seconds in length

APTeam
 2014.05.16. 19:43   107. hozzászólás 
ProfilWeb
 
Táncfotó-pályázat

Fotózz és mutasd meg, mit jelent számodra a tánc! Egymillió Ft összérték feletti szakmai- és közönségdíjak, 6 000 Ft értékű garantált nyeremény minden nevezőnek!

Ingyenes nevezés és részletek: http://bit.ly/Cultest_Tancfoto
Határidő: 2014. június 15. 23:59

A tánc az egyik legősibb, legőszintébb kifejezési formánk. Érzéseinket, vágyainkat, gondolatainkat a mozgás nyelvén felszabadító erővel tudjuk megfogalmazni. Somorjai Enikő balettművész azért állt a fotópályázat élére, mert szeretné, ha együtt sok-sok emberhez juttatnánk el a tánc üzenetét!

Készülhet a fotód mobiltelefonnal vagy profi felszereléssel, koncentrálhatsz az újszerűségre vagy a finom kidolgozottságra, szólhat a kép balettről, néptáncról, discóról, kerti bolondozásról. Egy a fontos: mutasd meg a világnak, mit jelent számodra a tánc!

Eredményhirdetés: június 25-én, a RAM Colosseumban egy gálaelőadás keretében, melyen minden versenyző ingyen vehet részt. A műsorban Somorjai Enikő is táncol, ezt követően személyesen adja át a díjakat.

Zsűri

Somorjai Enikő, az Operaház balettművésze
Kanyó Béla fotóművész, táncfotós
Bokor Roland, a Rudolf Nureyev nemzetközi balettverseny alapító igazgatója, tánckritikus

Nyeremények

A legjobb képekből kiállítás nyílik a RAM Colosseumban és megjelennek a PRAE.hu kulturális portálon.

Garantált díj minden nevezőnek és hús szavazónak: 6 000 Ft értékű páros jegy a Modern + 1 című balettelőadásra, melyben Somorjai Enikő is szerepel. A jegyek személyesen a művésznőtől vehetők át, és a 2014. év bármely előadására beválthatóak.
Szakmai díjak és közönségdíj: összesen 400

RRomeo
 2013.12.12. 23:48   106. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
 
FlickR Karácsonyi fotós verseny:
#Flickr12Days
http://www.flickr12days.com/

RRomeo
 2013.10.02. 22:54   105. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
 
I love Balaton amatőr fotópályázat
http://ilovebalaton.hu/oldal/amator-fotopal...

RRomeo
 2013.07.11. 14:59   104. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
 
Keretezze be a világot! - National Geographic
http://ngfotopalyazat.fotoklikk.hu/

A SAMSUNG NX 300 bemutatja:
Natonal Geographic Magyarország jubileumi fotópályázat!

A National Geographic magazin sárga keretében immár 125 esztendeje csodáljuk világunkat. Most Önöket is arra buzdítjuk, rámázzák be a természet csodáit, készítsék el sárga keretbe foglalt pillanatfelvételeiket! Pályázatunkkal szeretnénk kifejezni, milyen nagyra becsüljük mindazt, amit bolygónk ad nekünk.

A pályázat kategóriái:
• TŰZ
• VÍZ
• LEVEGŐ
• FÖLD

A Samsung NX 300 különdíj kategóriája:
• A TERMÉSZET MESTERMŰVEI

RRomeo
 2013.06.30. 18:03   103. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
 
FOREST EUROPE’S SHOW OFF YOUR FOREST contest.
http://showoffyourforest.com/info

Kovika
 2013.03.21. 09:49   102. hozzászólás 
Profil
 
Költészet napi illusztrációs pályázat

A www.eternus.hu versillusztrációs pályázatot hirdet a költészet világnapja alkalmából. A pályázatra legalább 70 éve elhunyt magyar költők verseinek digitális képi feldolgozásait várjuk. Egy személy tetszőleges számú alkotással pályázhat.

Pályázati feltételek:

- Csak saját alkotással lehet pályázni.
- A képnek tartalmaznia kell a feldolgozott vers címét, szerzőjének nevét, valamint magát a verset vagy egy abból származó idézetet. Alkotóként megjelölheted rajta a saját nevedet is.
- Az illusztrációhoz felhasznált képeket neked kell készítened (rajzolnod, fotóznod, festened stb.), vagy szabadon felhasználható forrásból kell hogy származzanak. Ha a képet nem te készítetted, annak forrását is meg kell jelölnöd rajta. Kérlek, vedd figyelembe, hogy az Interneten talált képek általában nem használhatóak fel szabadon, ha nincsenek másképp megjelölve.

Bővebb információ: http://www.eternus.hu/kolteszetnapja.php

RRomeo
 2013.03.16. 12:00   101. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
 
Ha valakinek van valami jó -extrém - sportos képe:
Reb Bull Illume
http://www.redbullillume.com

RRomeo
 2012.11.28. 09:52   100. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
 
Hungária Pezsgő fotópályázat
http://www.facebook.com/Hungariaextradry?sk...

RRomeo
 2012.11.07. 07:28   99. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
 
NatGeo Nikon Photo Contest
http://www.graphiccompetitions.com/jump.php...

RRomeo
 2012.09.13. 16:42   98. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
 
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta

A korábban évente megrendezésre kerülő és most megújított verseny lehetőséget kínál arra, hogy hatásos képekkel világítsunk rá az aktuális globális kihívásokra. A versenyre profi és amatőr fotósok jelentkezését egyaránt várják világszerte. A pályázat győztesei összesen 65 ezer dollár értékben részesülnek díjazásban.


http://www.syngentaphoto.com

A Syngenta Fotópályázat egy új nemzetközi verseny, amelynek célja, hogy ösztönözze a kulcsfontosságú globális kihívásokhoz kapcsolódó párbeszédet. A mind profi mind amatőr pályázók előtt nyitva álló verseny ezek közül a témák közül fog feldolgozniegyet miden évben. Az első év témája a „vidék és város”, amelynek keretében a vidéki és a városi környezet közötti kapcsolatok illetve feszültségek kerülnek vizsgálatra.

„A történelem folyamán először, a világ lakosságának fele városi környezetben él, ezáltal megnövelve a versenyt a természeti erőforrásokért illetve munkaerőért” – mondta el Mike Mack a Syngenta vezérigazgatója. „Megtalálni az egyensúlyt ezek között a vidéki és városi feszültségek között kritikus. Az új fotópályázatunk egy olyan meghatározó fórumot szeretne létrehozni, amely a fényképészet eszközeivel vizsgálja a globális jelentőségű kérdéseket.”

A benyújtott pályázatokat egy elismert nemzetközi bíráló bizottság fogja elbírálni, amelynek az elnöke a díjnyertes dél-afrikai fotóriporter, Jodi Bieber lesz. A zsűri többi tagja: Irina Chmyreva (Oroszország) kurátor és fényképészetkutató; Stephen Dunbar-Johnson (Egyesült Királyság) az International Herald Tribune kiadója; Milton Guran (Brazília) kurátor és fotós; Malu Halasa (Libanon) író és szerkesztő; Marcus Lyon (Egyesült Királyság) fotós; Mike Mack (Egyesült Államok) a Syngenta vezérigazgatója; és Liu Heung Shing (Kína) fotós és képszerkesztő.

A Syngenta Fotópályázatnak két kategóriája van. A nyílt versenyben részt vehet bárki, amatőr és profi fotósok egyaránt. Emellett a profi fotósok egy szakmai megbízást is nyerhetnek a „vidék és város” témában benyújtott eredeti pályamunkájukkal.

A Syngenta fotópályázat nyerteseit 2013 májusában jelentik be Londonban egy kiállítás keretében.

- A fotópályázatra 2012. szeptember 6. és 2013. január 15. között lehet jelentkezni.
- Jelentkezési díj nincsen
- Csak olyan képekkel lehet pályázni, amelyek az elmúlt 10 évben készültek
- A versenyen részt vehetnek mind amatőr, mind profi fotósok. A zsűri az első, második, és harmadik helyezettet díjazza, akik 5000, 3000, és 2000 dollár jutalmazásban részesülnek.
- A szakmai megbízásra profi fotósok pályázhatnak, akiknek a fő bevételi forrásukat a fotózás jelenti. A pályamunkák elbírálása folyamán a bizottság az alábbiakra fogja a hangsúlyt fektetni: képesség arra, hogy a pályázó megtervezzen és kivitelezzen egy megbízást ill. tehetség, hogy képek segítségével meggyőzően adjon át egy üzenetet, jelenítsen meg egy történetet.
A győztes 15.000 dollár jutalmazásban részesül, amely mellé egy megbízást is kap mintegy 25.000 dollár értékben. A második és a harmadik helyezett 10.000 illetve 5.000 dollár jutalmazásban részesül.

Mona
 2012.08.17. 15:23   97. hozzászólás 
ProfilWeb
 
Szeretsz fotózni?
Készíts képet, amelynek hangulata kifejezi az egészséges embert, annak mind testi, mind lelki épségét, harmóniáját. Majd 2012. szeptember 1. és 16. között regisztrálj a www.lehetosegekhaza.hu oldalon, töltsd fel pályamunkáidat és nyerd meg a díjak valamelyikét!

A Testben lÉlek fotópályázatot a Lelkes Judit Tornastúdió és a Lehetőségek Háza hirdette meg, az MMM Magazin támogatásával. A fotópályázat egy új holisztikus egészségmegőrző programnak, a Testben lÉlek Programnak a beharangozó eseménye! A Program célja az egészségnek, annak fizikai, lelki és szellemi egységének a fókuszba állítása.

A nevezési feltételeket és a Programról további információt találsz: www.lehetosegekhaza.hu vagy www.lelkestorna.hu, illetve Facebook oldalainkon!

Médiatámogatónk: MMM Magazin www.mmmonline.hu
Online támogatónk: Pixelhuszár www.pixelhuszar.hu
Testben lÉlek Program

RRomeo
 2012.06.05. 07:35   96. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
 
Sony World Phtography Awards 2013
http://www.worldphoto.org/competitions/abou...

RRomeo
 2012.03.27. 11:51   95. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
 
Hiii Photography International Competition
http://www.hiiibrand.com/competion.php?act=...

RRomeo
 2012.01.05. 23:58   94. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
 
Játszik a család fotópályázat
http://tarsasjatekos.hu/2011/12/23/jatszik-...

RRomeo
 2011.12.12. 09:51   93. hozzászólás 
ProfilE-mailWeb
 
Renaissance Photography Prize 2012
http://renaissancephotography.org/launch/ab...
 Időrendbe: növekvő
Oldalak: 6/1
db/oldal:


SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra