rssfacebook

 

 
Hírarchívum
 
Oldalak: 253/1

darklight - western karakterek

Hartmann Krisztián (alias darklight) ZBursh-ban készített gyönyörűen kivitelezett western stílusú karaktereket amik egy - valódi - társasjáték figurái lesznek majd 3D nyomtatás után. Bővebb infók és sok kép darklight topic-ában!


Puppetworks 2017-es reel

Kis országunk számos magyar tehetséggel és fantasztikus minőségű munkákat előállító stúdióval büszkélkedhet, szép példa erre a Puppetworks ez évi reel-je; egy kis "szemcukorka" a munkáikból.


Hum35 - Car Render Challenge 2017

Mivel tudjuk, hogy imádtok autókat renderelni (számos példa volt már ezekre itt a képes hírek között ajánlva) ezért most itt a lehetőség, hogy nyerjetek is vele jó sok díjat: nevezzetek a negyedik Car Render Challenge-re! Részletek a web oldalon, inspirációként pedig érdemes megnézni a korábbi nyerteseket is. Gabee múlt évben pl. nevezett ezzel a posztapokaliptikus Mustang rendőrautóval.


Aldaryn - Nehéz bútorok

Aldary adminunk (Lipka József) mostanában elég ritkán ad magáról hírt, de akkor mindig garantáltan valami ütőssel rukkol elő. Appelshoffer Martinnal együtt egy nagyobb bútorgyártó katalógusához készítettek 3ds max és corona render segítségével egy jó adag classic bútoros interior képet, de milyeneket! Fantasztikus részletek, művészi kidolgozás, irány a topic a képekért!


Márk László - Showreel 2017

Telik az idő, termelődnek ki a jobbnál jobb szakemberek a tehetséges felhasználókból gyakorlatilag a szemünk előtt. Márk László 2006-ban nyerte meg az ArtistPub második nagy 3D Contest-jét, most pedig fantasztikus trail-ét nézzük ill. osztjuk meg inspirációként mint Enviroment TD (többek között a Rising Sun Pictures-nél és az MPC-nél). Gratulálunk!


tomket7 - Oroszlán

Török Tamás alias tomket7 5 év "hallgatás" után egy fantasztikus CG oroszlán render-rel tért vissza az oldalra. Nem egy megszokott CG téma, ráadásul messze nem a legkönnyebb! Ráadásul mindezt az ingyenes Blender-ben készítette ami további erős tapsolási ingert ébreszt bennünk. Nézzétek meg a teljes kép mellett a további making of shotokat és persze kérdezni is szabad és érdemes az alkotótól a project topic-jában!


Johnnyman - fényes bogár

Johnnyman, alias Császár János még áprilisban tanulásként elkezdte egy bogár kitinpáncéljának shaderét elkészíteni, de végül továbbvitte a projektet és befejezte komplett jelenetként. Az ArtistPub-on keresztül is kapott tippeket és tanácsokat és a sok munka végre meghozta a gyümölcsét, a kép fel is került a CGSociety FB oldalára (na meg ide hozzánk is :-)).


Wuk - Kotyogoo

Winkler Viktor, alias Wuk belefogott egy szimpla, mindenki által jól ismert kotyogó élethű lemodellezésébe 1 éve... íme a végeredmény. Mit ne mondjunk, mi a helyében azonnal neveznénk a következő Autodesk Fake or Photo versenyre! Készítési részletek, detail render-ek a project topic-jában , + persze érdemes kérdezni is Tőle!


Oldalak: 253/1
SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra