rssfacebook

 

 
Hírarchívum
 
Oldalak: 255/1

Johnnyman - Virtual University Library Project

Császár János (Johnnyman) 2016 márciusában kezdte el Virtuális Egyetemi Könyvtár Projektjét ami az ELTE Egyetemi Könyvtár dísztermének virtuális másolata Unreal Engine segítségével. A projekt szépen haladt, a topic-ban végig is követhető a fejlődésének egyes lépései azóta. János immár ott tart, hogy a könyvtár VR kompatibilis is lett - nézzétek meg erről a legújabb videót!


Sanya2007 - Steyr 680

Azt már tudjuk, hogy Bagi Sándor (Sanya2007) szeret nagyon szépen kidolgozott 3D járműveket kreálni: a múltkori marsjáró után most itt van egy teljesen más téma, ráadásul ez esetben is hasonlóan részletes és stílusos (az ért a CG diszó pörzsölő az nem semmi) háttérbe helyezve. Enjoy!


WETA - új videók az effektmunkákról

Anders Langlands a WETA Visual Effects Supervisor-a a Siggraph-on adta le ezt a 26 perces előadást a(z új) Majmok bolygója trilógia befejező részének test és arc performance capture munkáiról. Ha meg már WETA, nem csak CG részleg van, ott a Workshop akik egy 12 perces videóban a Ghost in the Shell munkálatait mutatják be.


Bárczy Örs - Hey Deer!

Végre - témáját tekintve stílusosan az ünnepekre - megtekinthetővé vált teljes egészében Bárczy Örs (és barátai) sokszoros díjnyertes CG rövidfilmje a Hey Deer! A filmet 2014-ben kezdte el, 2015-ben indította el a film topic-ját nálunk. Van persze hivatalos weboldal is.


Car Render Challenge 2017 - a nyertesek

Hírt adtunk a versenyről, illik hírt adni az eredményhirdetésről is. Kiváltképp ha ilyen fantasztikus minőségű autó renderek érkeztek, mint ez esetben! A 146 művész munkáiból kiválasztani a legjobbakat sem lehetett épp egyszerű döntés ezek alapján az már biztos! Autós CG inspiráció céljából kötelező a megtekintés...


Johnnyman - Tank bot

Mindig nagy öröm látnunk, ha a gyakorlatainkra beküldött munkáitokat nem hagyjátok végleg abba, hanem továbbviszitek vagy visszatértek hozzájuk, hogy a végén valami sokkal jobb és komplexebb dolog jöjön ki az egészből. Császár János (Johnnyman) is így tett májusi Tank Bot 3D gyakorlatunkra beküldött modelljével feltextúrázva azt, ami máris új "mélységet" nyert ezáltal!


Sanya2007 - Marsjáró

Bagi Sándor (Sanya2007) több mint négy éve tölti fel jobbnál-jobb (hard surface) modelljeit Nohab M61 című topic-jába. Legújabb befejezett alkotása egy több, mint 1,5 éve kezdett projektje ami során a Mars mentőakció c. film járgányát készítette el és helyezte a neki megfelelő környezetbe. Nézzétek meg a képeket és a készítéssel kapcsolatosan feltöltött anyagokat, érdemes!


20 éves a Geri's Game

Hihetetlen hogy telik az idő! November 24.-én lett a PIXAR egyik legmesteribb (és legemberibb) Oscar díjas rövidfilmje 20 éves. Ebből kifolyólag interjúvolta meg a rendezőt Jan Pinkava-t a Cartoon Brew, ami egy hosszú, de nagyon érdekes cikk lett a készítésről.PIXAR topic-unk erre.


Oldalak: 255/1
SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra