rssfacebook

 

 
Hírarchívum
 
Oldalak: 252/1

Wuk - Kotyogoo

Winkler Viktor, alias Wuk belefogott egy szimpla, mindenki által jól ismert kotyogó élethű lemodellezésébe 1 éve... íme a végeredmény. Mit ne mondjunk, mi a helyében azonnal neveznénk a következő Autodesk Fake or Photo versenyre! Készítési részletek, detail render-ek a project topic-jában , + persze érdemes kérdezni is Tőle!


Vakondok 4 - Végigjátszás

Végre elérhető és megtekinthető online a teljes 4. Vakondok ami a magyar játékfejlesztés hőskorát mutatja be igen szórakoztató módon 1,5 órában. Bővebben a projektről a hivatalos oldalon a többek között hasonló filmen már a demoscene-t is bemutató (ugyancsak erősen ajánlott tartalom) Vakondok sztoriról pedig ebben a cikkben illetve az oldalukon. Höbörögni Nálunk a témában Általánosan a magyar játékfejlesztésről topic-unkat ajánljuk!


Magpies - Jay House

Magpies (Csányi László) jó ideje tölt már fel szép építészeti rendereket hozzánk. Mostani projektje portfólió bővítés céljából készült, javasoljuk nézzetek rá és véleményezzétek!


sadypisten - portable house

Sady István igen minőségi építészeti látványterveket (is) szokott gyártani amire szép és érdekes példa ez a "hordozható" ház koncepció. Egy halom szögből meg is mutatja, nekünk a belső képek tetszettek igazán. Ti mit gondoltok?


Gyermán Tamás - Apple WWDC 2017 képek

Újabb nagy gratuláció Gyermán Tamásnak (Morci) aki nemrég az ILM-nél helyezkedett el, és minderre rá most a Maxon/Apple választja ki, hogy használhassa a képeit (lásd a belinkelt új iMac bemutató videó). Talán nem véletlen hogy annyi évig folyamatosan szerepelt a munkáival Nálunk is a képes hírek között, eszméletlen a minőség és részletgazdagság amivel dolgozik már hosszú évek óta. Itt van pl. a 2009-ben indított Űrjárművek topic-ja, érdemes átlapozni!


Csicsó - A mákdaráló

Kiss Csaba adminunk (Csicsó) gyönyörű 3D csendéletet készített MODO902 segítségével mégpedig egy igazi jó kis hagyományos magyar mákdarálóval a főszerepben. Infókért és készítési képekért irány a project topic-ja!


13. modellezési gyakorlatunk lezárult

Május végére 2D heti skiccből 3D-be átívitt "Tank bot" című modellezési gyakorlatunk lezárult, beérkeztek 3D adminjaink észrevételei, tanácsai és értékelései is. Nézzétek meg ki mit alkotott, hozott ki a feladatból! Persze a topic nincs zárva, aki lemaradt, de akad kedve és ideje bármikor nekiállhat megcsinálni a gyakorlatot!


Illusionist - új karakter

Kollár Andor -tól (illusionist) már megszokhattuk a szuper részletes kidolgozottságú karaktereket, most sincs ez másképp. Ráadásul pluszban még pár képet is közöl a munkamenetről és mint mindig, érdemes visszanézni Sketchbook című topic-ját, mert igazi gyöngyszemek vannak benne!


Oldalak: 252/1
SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra