rssfacebook

 

 
Hírarchívum
 
Oldalak: 254/1

Incredibles 2 - teaser!

Igen! Az egyik legjobb / legszórakoztatóbb PIXAR filmnek laza 14 (!) év után jön a folytatása aminek nem csak mi, hanem FB bejegyzésünk alapján Ti is erősen örültök! Múltidézésnek itt az első rész topic-ja, erre meg általános PIXAR topic-unk amibe persze várjuk a reakcióitokat a bejelentés kapcsán.


GKadas - 550 Madison avenue

Kádas Géza (GKadas) feltöltötte az ikonikus New York-i 550 Madison avenue felújításához készített látványterveit, további infók a projektről - és kérdezési lehetőség - a topic-ban!


Digic megjelenések

Nem célunk a Digic Pictures-nek ingyen reklámot generálni, de az utóbbi időben mind az Indexen, mind az IGN-en megjelent egy-egy érdekes bemutató cikk a magyar cégről, ami - sajnos - nem mindennapos dolog a magyar médiában (akár szponzorált tartalom akár nem). Digic topic-unkban egyébként akár közvetlen beszélhettek a cégben dolgozókkal, hiszen többen ArtistPub felhasználók közülük (is).


Andy Serkins a MoCap fejlődéséről

Érdemes megnézni a Wired videóját amiben Andy Serkins a saját munkáin keresztül bemutatja hogy a Gyűrűk Ura óta merre és mennyit fejlődött a MoCap technológia és mi is az a Performance Capture.


Cordero - Bunny girl

Cordero, azaz Bencz Miki bármit tölt fel itt landol, annyira jók a rajzfilmszerű textúrái. Most Sárffi Tamás karakter modellezővel együttműködve készítette el egy pá éves concept rajz térbeli verzióját, klikk a részletekért!


GKadas - Budapark látványtervek

Valószínűleg már sokan hallotatok a Kopaszi Gátnál épülő, igen modernre megálmodott leendő MOL székházról. Az igazán fantasztikusra sikerült látványtervekből pár felkerült most az ArtistPub-ra is a Londonban dolgozó magyar készítő, Kádas Géza által aki a készítéssel kapcsolatban pár háttérinformációt is megosztott.


sadypisten - Chill terrace

sadypisten régóta halogatott képét fejezte be, ami egy nagyon kellemes, lazulós helyet mutat be 3D-ben mind nappali, mind éjszakai fényviszonyok között. Mit szóltok hozzá?


Tamás - city night

Tamás hangulatos képét az egyik húzós munkanapja utáni hazaútja ihlette, látva ahogy a nyári eső felfrissíti az estét. Érdemes megnézni nagyban és persze reagálni, kérdezni szabad!


Oldalak: 254/1
SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra