rssfacebook

 

 
Az ArtistPub honlap (www.artistpub.hu, a továbbiakban: Honlap) non-profit vállalkozás. A Honlapot Reidl Rómeó (a továbbiakban: Üzemeltető) működteti.

A Honlap használatával Ön az alábbi feltételeket elfogadja.

I. Az oldalon történő regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes.

A személyes adatok tekintetében az Üzemeltető a személyes adatok védeleméről szóló 1992. évi LXIII. Törvény előírásait betartva jár el. Az Üzemeltető a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül - jogszabályi kötelezettség hiányában - harmadik személyeknek nem adja át.

Hírlevél szolgáltatásban való részvételhez a regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. Az egyedi elérésre alkalmas adatokat (pl. e-mail címeket) azonban az Üzemeltető kizárólag arra a célra használja, hogy az igényelt Hírlevelet a megadott helyre eljuttassa.

A Honlap egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfájlok kerülnek elhelyezésre az Ön számítógépén ('cookie'). Ennek megtörténtéről Ön az Üzemeltetőtől nem kap további értesítést. Az adatfájlok a Honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfájlok az Üzemeltetőhöz kerülnek. Az adatfájlokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el.

A Honlapra való belépéssel számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófájl készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, az Üzemeltető kizárólag a Honlap fejlesztése és biztonsága érdekében használja fel őket. Az IP cím és a naplófájl egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.

A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy az Ön kérelmére az Üzemeltető megsemmisíti.

II. Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében az Üzemeltető minden kártérítési felelősséget kizár.

III. A Honlap tartalma az Üzemeltető és Társai (ld. "Készítők" menüpont) szellemi alkotása, vagy harmadik fél részéről az Üzemeltető használatára átengedett anyag, mely így csak a törvényi korlátok között használható fel, azaz előzetes írásos engedély nélküli kereskedelmi felhasználása mind egészében, mind egyes részletekben tilos.

Az Üzemeltető a 1999. évi LXXVI. Törvény keretein túl a Honlap nevének és a pontos URL megjelölése esetén hozzájárul a közzétett saját szellemi alkotásainak idézéséhez.

Az Üzemeltető által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásai (rajzolt és fotózott állókép, animáció, film, szöveg, stb.) sem egészében, sem részben nem reprodukálhatóak, nem publikálhatók, nem adaptálhatók, nem lefordíthatók, azokat felhasználni kizárólag a 1999. évi LXXVI. Törvény keretein belül szabad. Minden, e korlátokat átlépő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges.

A felhasználók csak akkor tölthetnek fel képet/fotót a Honlapra, ha rendelkeznek az ehhez szükséges szerzői jogokkal, és az esetlegesen a képen/fotón szereplő személy(ek) beleegyezésével. Az ezek hiányában feltöltött képekből eredő szerzői jogi jogsértésekért az Üzemeltető a 2001. évi CVIII. törvény 10.§-a alapján - feltéve, hogy a tudomására jutott jogsértő tartalmakat eltávolítja - nem vonható felelősségre.

IV. Védjegyek, védett nevek

A Honlapon a látogatók találkozhatnak cégek, termékek védett neveivel. Ezek a bejegyzett nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik, illetve azokat minden esetben - külön említés nélkül is - a bejegyző cég védjegyének tekintjük. Az Üzemeltető bejegyzett neveit és domain-jeit - például az "ArtistPub" vagy az "artistpub.hu" kifejezést - senki sem használhatja üzleti céllal, illetve mások megtévesztésére vagy az "artistpub.hu" lejáratására.

V. A Honlapon található külső hivatkozások (az artistpub.hu-tól eltérő címtartományra mutató link) követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltető befolyása alatt, ezért az Üzemeltető nem vállal felelősséget más honlapok adat- és információvédelmi gyakorlatával kapcsolatban.
Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az Üzemeltető törli vagy módosítja.

Az artistpub.hu főoldalára mutató linket bárki szabadon elhelyezhet saját felületén, belső oldalakra mutató linkek azonban csak abban az esetben helyezhetők el, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve nincsenek semmilyen hatással az oldal tartalmára. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az az artistpub.hu oldalát valamely más oldal részeként jelenítse meg.

VI. A Honlap 'fórum' rovata, valamint a Honlapon megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében az Üzemeltető minden felelősséget kizár, azok nem az Üzemeltető véleményét tükrözik. A Honlapon tilos reklám, politikai, vallási célzatú, illetve erkölcsileg kifogásolható beállítottságú hirdetések megjelenítése. Az ilyen típusú hozzászólás azonnal törlésre kerül.
A különböző hozzászólások szerzői joga az adott felhasználót illeti, ugyanakkor az Üzemeltetőnek joga van azokból korlátozás nélkül idézni, illetve azokat sokszorosítani.

Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy Üzemeltető, illetve az általa megbízott személy a hozzászólások ill. felhasználók által beküldött tartalmat előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélkül törölje. Fenntartja továbbá a jogot, hogy Üzemeltető, illetve az általa megbízott személy a felhasználókat kitiltsa, a regisztrációt előzetes értesítés és indokolás nélkül megszüntesse.

VII. Felelősség korlátozása

A felhasználók a honlapot kizárólag saját felelősségükre használhatják.
A Honlap letöltéséből vagy elérhetetlenségéből eredő bármilyen kár megtérítését Üzemeltető kizárja.
Az Üzemeltető a rendszert érő támadásból származó adatbázis sérülésért és ebből adódóan az adatok esetleges nyilvánosságra kerüléséért felelősséget nem vállal.

VIII. A fenti felhasználási feltételekre a magyar jog előírásai az irányadóak.

Budapest, 2003.11.14.

Adatvédelmi nyilvántartási azonosító: 873-0001.
SegítségKészítőkJogok
Bezár
Olvasd elÍrj
Tovább az oldalra